Best outdoor Advertising

ad bike este o solutie de comunicare inedita avand ca mijloc de promovare bicicleta, care asigura un maxim  de expunere campaniei tale.

Prin elementul de contrast si noutate dublat de efectul de miscare, ad bike reuseste sa fie un stimul puternic care sa capteze atentia involuntara a privitorilor. Acest lucru face ca mesajul sa ajunga la subiect fara a trece prin filtrul voluntar de selectie.

Pentru ca efectul sa fie si  mai puternic, se poate opta pentru personalizarea costumatiei biker-ului sau pentru mesaje audio redate pe sisteme de sonorizare.

ad bike este o modalitate de promovare mobila care poate sa trasmita mesajul tau acolo unde alte modalitati de expunere sunt restrictionate de conditii obiective, cum ar fi: zonele cu trafic pietonal, targuri si expozitii, evenimente culturale si sportive etc.

Deasemenea datorita fexibilitatii acestei metode poti alege zilele orele si locurile in care sa faci promovare.

Implementand o campanie cu ad bike Compania ta ofera job-uri sanatoase pentru ciclisti, fara emisii de carbon, iar acest lucru  are efect de actiune, de responsabilitatea socială si dezvoltare durabila.

Dispozitivul  publicitar tractat de bicicleta are dimensiuni generoase si o constructie care permite personalizarea pe patru fete, asfel incat mesajul tau sa fie vizibil din orice unghi.

Dimensiunea standard a panoului este de 100 cm X 150 cm insa in functie de nevoi se poate opta si pentru alte dimensiuni sau forme.

Cu ajutorul dispozitivului tractat de biker se pot transporta materiale de promovare cum ar fi flyere, mostre, promotionale si in acest fel afisajul poate fi dublat cu campanii de sampling.

ad bike dispune de o flota de 40 de biciclete care pot fi in slujba campaniei tale.

Pachetul de servicii oferite este complet si cuprinde:

  • creatie grafica;
  • productie pentru materialele ce vor fi afisate;
  • montajul materialelor pe dispozitiv;
  • inchiriere bicicleta si dispozitivul de afisaj tractabil;
  • biker care sa conduca bicicleta.

Asteptam cu nerabdare sa ne contactati:

Email: contact@zebra-bike.ro

Tel: 0768.130.601